Februari 2021 | Winactie!

WINACTIE

Het wordt tijd iets weg te geven. En wel het volgende…

Ik word vaak gevraagd om mensen te helpen met het voeren van bepaalde gesprekken. Dat kan een sollicitatiegesprek zijn, een ‘close the deal’- of exitgesprek of bijvoorbeeld een ‘hoe deal ik met die lastige collega?’-gesprek.

Voor veel ondernemers is het voeren van gesprekken best een ding. Je weet wat je waard bent, maar ga dat maar eens soepel verkondigen aan de ander die je vaak nog niet zo goed kent als het een potentiële klant is. Dat voelt toch vaak als leuren of als ‘kijk hoe geweldig ik ben’. Echter, als je dit soort gesprekken insteekt vanuit de gedachte ‘Ik heb iets te bieden wat jou echt kan helpen’, breng je meteen een andere vibe in het gesprek. Daarbij komt kijken dat bellen met een glimlach, vooraf weten wat je einddoel is en oefenen, oefenen, oefenen ervoor zorgen dat je het zelfs leuk gaat vinden om dit soort gesprekken te voeren en dat je uiteindelijk de deal closed.

Hoe kan ik je hierbij helpen?

Als presentatrice en dagvoorzitter beschik ik over de zogeheten ‘helicopterview’. Dat wil zeggen dat wanneer ik met mensen in gesprek ben of ze interview, ik altijd weet wat er om me heen gebeurt. Ik weet wat mijn volgende vraag is, hoe ik de ander op zijn of haar gemak kan stellen en tegelijkertijd luister ik ook nog naar het antwoord. Op het podium is dat uiteraard van groot belang, want tijdens live-presentaties (of gesprekken) gebeurt hét ‘on the spot’ en dus móet je adequaat reageren. Ik vind dit ook het leukste aan mijn vak, improviseren. Door deze ervaringen en skills kan ik jou – terwijl jij jouw gesprek met mij oefent – meteen na het gesprek feedback geven. En het leuke is, met deze feedback kan je direct aan de slag, want we oefenen daarna natuurlijk nog een keer.

Ik heb jarenlang als trainingsactrice gewerkt en daarbij kreeg ik vaak te horen: “Pauline, wat te gek. Je bent precies mijn baas, een grote man van 60 in een grijs pak”. Of: “Ik was erg sceptisch of zo’n rollengesprek wel zou werken, maar ik vertoon precies hetzelfde gedrag als in het echt!”. Hierdoor weet ik dat wat ik je aanbied, jou echt kan helpen.

En wat is nu deze ludieke WINACTIE?

Normaliter begeleid ik mensen een uur lang voor € 197,- per gesprek. Bij deze winactie bied ik dit gratis aan voor één persoon!

Hoe maak je kans?

Mail mij via info@paulinedewilde.com en vertel wat je precies met mij wilt oefenen. Zorg daarnaast dat je mij volgt op Instagram of LinkedIn. Wanneer je deze winactie deelt en mij hierin ‘tagt’ maak je natuurlijk meer kans.

Take care en besef: elke gesprek valt te oefenen. Je hebt een beetje lef nodig, maar daar heb je mij voor.