Pauline boeken als dagvoorzitter? Neem contact op!

Voor wie zijn de LEF programma’s bedoeld?

Voor iedereen die wat LEF kan gebruiken bij zichtbaarheid. Dat kan zijn omdat je nu door Corona opeens via Teams je collega’s moet toespreken, als CEO online een goede indruk wil maken of omdat je toe bent aan het geven van je presentatie…dan wel die presentatie naar next level wil brengen. Kortom de LEF programma’s zijn voor iedereen die zijn of haar verhaal wil vertellen en dus in de spotlight komt te staan. Dat is voor sommigen hun tweede natuur, maar voor de meesten toch best heel spannend. Daar is  LEF voor nodig en daarom ben je nu op de perfecte pagina.

Online op je werk

Of het nu via Zoom, Google Meet of Team is, opeens word je geacht te weten hoe dat allemaal werkt online. Maak je niet druk, ik help je met het programma Presenteren met LEF stapsgewijs, zodat jij je heel comfortabel voelt op welk podium dan ook. Wil je je jezelf en je collega’s nou wat inspiratie geven om alle neuzen dezelfde kant op te hebben en ervoor te blijven gaan, dan is de LEF Boost echt wat voor je.

Spreker on stage

Je weet zelf ook dat het tijd is om jezelf (meer) te laten zien, als werknemer of als ondernemer. Toch blijft het geven van een presentatie, live of online, best spannend. Klopt dat? Dan is het programma Presenteren met LEF iets voor jou.Wil je nu in 1 minuut je verhaal delen en op die manier gratis via Pauline een podium krijgen dan is de LEF Challenge geschikt voor je.

Persoonlijke performances

Op een dag gaat je broer trouwen of neemt je baas afscheid en dan denk je: “Nu ga ik in mijn eigen woorden vertellen wat hij of zij voor mij heeft betekend”. Prachtig, doe het. Als je wat LEF en hulp nodig hebt, kijk dan even naar het online programma Presenteren met LEF. Een makkelijk te volgen programma, waarmee jij jou verhaal heel persoonlijk, vol zelfvertrouwen en met veel plezier zal gaan vertellen.

Alle LEF programma’s vinden nu natuurlijk (ook) online plaats:

Ook Pauline moest in maart 2020 schakelen. En, zo blijkt nu, ook online is het heel goed mogelijk om een lezing te geven of je team te inspireren met de LEF Boost. Juist het programma Presenteren met LEF is enorm geschikt, omdat veel meer mensen een nieuwe rol toebedeeld kregen namelijk die van online presentator.

De LEF Boost is perfect geschikt als opsteker voor (thuis werkende) medewerkers, als inspiratie sessie voor je (management) team, als energizer tijdens je zelf georganiseerde brainstorm sessie of de vrijdagmiddag borrel.

Pauline zorgt er bij elk LEF programma altijd voor dat jij en jouw mensen na het volgen van één van de programma’s:

  • Geïnspireerd zijn;
  • Gemotiveerd zijn;
  • Vooruit zijn gekomen;
  • Klaar zijn voor de volgende stap;
  • ….en dat met een positief gevoel, een grote glimlach en meer zelfvertrouwen.

Heb jij het LEF om juist nu te groeien, zichtbaar te worden en daarmee jezelf en je organisatie te inspireren? En wil je meer praktische informatie over tarieven en technische mogelijkheden?

Mail dan naar: info@paulinedewilde.com
En Pauline komt graag bij je langs….via de digitale weg.