Pauline boeken als dagvoorzitter? Neem contact op!

Meer informatie LEF Boost

LEF Boost. Als dagvoorzitter komt Pauline er al snel achter dat de grote wens van veel opdrachtgevers is dat het publiek in beweging komt. Het liefst de dag erna op kantoor, dat ze het net even anders gaan doen. Helaas is dat vaak niet het geval. Hoe dat komt? Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden. Pauline haar grote passie is bewegen; sporten, dansen en altijd weer die volgende, soms spannende, stap zetten. Haar missie is zoveel mogelijk mensen inspireren te doen waar je van houdt. Het leven is geen generale repetitie. Toch zonde om het leven van je moeder, je hypotheekverstrekker of de buurman te leven in plaats van waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Wanneer vergeet jij de tijd? En hoe vaak doe je dat dan?

Als Pauline in Amerika gaat acteren, gebeurt dat omdat ze het LEF heeft om “zomaar” ACT, A Contemporary Theatre” binnen te stappen en een rol te bemachtigen (ze vertelt je dit verhaal graag in haar LEF Boost). Op dat moment is zij de gelukkigste vrouw op aarde, en ondanks de mening van velen: “Zul je dat nu wel doen, Pauline?” “Hoezo jij op het podium, jij bent toch onzeker?” “Weet je het zeker, als econome heb je veel meer kans op een goede baan” etc. Pauline heeft het LEF om ook in Nederland haar droom waar te maken. Dat gunt ze iedereen. Zie hier het ontstaan van Pauline’s LEF Boost.

In een wereld die sneller verandert dan het licht is het voor organisaties belangrijk om in beweging te komen en te blijven. Het allerbelangrijkste is om je mensen in je organisatie te blijven motiveren, activeren en enthousiasmeren. – “Human Capital is your main asset”. Met haar aanstekelijke positieve energie zorgt Pauline ervoor dat dat gedurende Pauline’s LEF Boost gebeurt!

In deze interactieve lezing of workshop van een uur zorgt Pauline ervoor dat alle excuses aangepakt worden. En dat iedereen gebruik gaat maken van het talent waarmee je in de wieg bent gelegd.

Als je geen zin hebt in actie, dan moet je Pauline vooral niet benaderen. Wil je wél dat er iets gaat gebeuren in jezelf of je organisatie, dan kun je Pauline’s LEF Boost op diverse manieren inzetten:

1. Als onderdeel van je seminar: als energieke opening, als sprankelende wrap-up of als people energizer – anytime during the day.
2. Als LEF Boost tijdens de lunch lezing, de vrijdagmiddagborrel, de brainstorm op de hei of de maandagochtend vergadering.

HOE?

  •  Via storytelling, Pauline neemt het publiek mee in haar persoonlijke verhaal; van bedrijfs-econome
    naar actrice in the US, van bonusmoeder naar single mom, van TV presentatrice naar dagvoorzitter
    naar motivational speaker;
  • Met humor, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd ….. en lachen is op termijn bovendien veel effectiever dan botox;
  • Met inhoud, de combinatie van vrouwelijke flair, haar economische achtergrond en jarenlange ervaring maakt dat ze op decision-making-level inspireert;
  • Met commitment, tijdens de sessie committeert iedereen zich gegarandeerd aan de volgende stap;
  • Flexibel, als er iets is wat bij Pauline hoort, dan is het haar flexibiliteit, schakelen is haar middle-name, en daarom raakt zij élke zaal! Lees: élke!

Eén ding is zeker na de Pauline’s LEF Boost is iedereen geactiveerd, gemotiveerd en veel zelfverzekerder. Uw organisatie maakt een shift en gaat weer vooruit.