Pauline boeken als dagvoorzitter? Neem contact op!

Online Conversatiecoach

Welk gesprek wil jij oefenen met je online conversatiecoach?

Als trainingsactrice en (online) conversatiecoach heb ik jarenlang ervaring met het doen van rollenspellen voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers, van de politie tot t-Mobile en van de Rabobank tot het VU Medisch Centrum etc etc. Dit is wat ik steeds terugkrijg van deelnemers:

“Je bent precies mijn baas, een man van in de 50 in een pak”
”Wauw, ik trap tijdens het oefenen met jou, in dezelfde valkuil als ik in een echt gesprek ook doe”
“Je zegt precies hetzelfde als mijn collega…zo irritant :-)”
“Ik was echt sceptisch, hoe kan een rolspel-oefening nu op een echt gesprek lijken? Nou het is echter dan echt, dank je wel”

Als conversatiecoach en sinds maart natuurlijk de online conversatiecoach, help ik je door elk gesprek. Ik snap heel goed hoe zenuwslopend een sollicitatie gesprek kan zijn, zeker als de markt schaars is. Of dat je na 3 afwijzingen in sales gesprekken, nu wel eens de deal wil “closen”. Soms zijn het maar kleine aanpassingen die je hoeft te doen om het gewenste resultaat te behalen. Ik kan je daarbij helpen. Waarom? Omdat ik als dagvoorzitter en presentatrice altijd een helicopterview heb, waardoor ik na het gesprek perfect feedback kan geven. Tijdens het gesprek neem ik de leiding, zodat het voor jou zo echt voelt als het gesprek dat je binnenkort gaat voeren.
Dus laat mij je helpen zodat je zonder vlekken in je nek en vol zelfvertrouwen die baan krijgt of die droom deal binnenhaalt.

Hoe werkt een online conversatiecoach?

Je stuurt een mail naar info@paulinedewilde.com waarin je schrijft wat je wilt oefenen en dan maken we een afspraak.

Ik ga een volledig uur met je aan de slag, we oefenen jouw gesprek en ik geef je direct feedback. In een uur tijd kunnen we het gesprek meerdere keren oefenen, waardoor je de feedback meteen kunt toepassen. Hiermee garandeer ik je dat je jouw gesprek, zonder mij, vol zelfvertrouwen aan zult gaan. Ik ben daarin heel eerlijk, want ik heb maar één doel en dat is jou helpen. Dat kan alleen als je open staat voor feedback….ja daar is LEF voor nodig en laat ik daar nou zo van houden.

Prijs

€ 197,00 per gesprek excl. BTW