Pauline boeken als dagvoorzitter? Neem contact op!

Online dagvoorzitter

TV-presentatrice Pauline de Wilde als en vis in het water tijdens online events

Sinds maart 2020 heeft Pauline een enorm voordeel in haar branche. Met haar jarenlange TV-ervaring bij o.a. Ondernemerszaken en Duurzaam Ondernemen voor RTLZ en Snowmagazine voor RTL4, weet zij als geen ander hoe ze om moet gaan met de camera. En laat dat nu net een absolute must zijn voor online events. Hiermee zorgt Pauline ook online voor de perfecte sfeer. Het mooie van online evenementen is dat je het hele jaar door in verbinding kan blijven met je publiek. Of dat nu je klanten, je prospects of je interne medewerker is. Je bent niet meer afhankelijk van dat ene jaar event, om contact te maken met de mensen die belangrijk zijn voor jouw organisatie. En… online gaat nooit meer weg.

Maak ONLINE onderdeel van je strategie

Pauline pleit ervoor om online events, seminars, webinars, interviews, video’s te integreren in je marketing strategie. Op die manier kun je 365 dagen per jaar in verbinding zijn met jouw mensen. Afgelopen twee jaar heeft Pauline diverse CEO’s, stakeholders en belangrijke spelers in de markt geïnterviewd of aan haar talk show tafel gehad. Zij zorgt ervoor dat deze rolmodellen perfect overkomen op camera. Pauline stelt je namelijk áltijd op je gemak, ook als je nog niet zo vaak voor de camera je verhaal hebt verteld.

Welke kwaliteiten heb je nodig om online te “dagvoorzitten”?

Pauline is van nature oprecht geïnteresseerd in mensen. Dit is een absolute must als dagvoorzitter. Zeker online, dan heb je minder fysiek contact met je publiek. Timing is key. Pauline is altijd scherp op timemanagement. Online hebben mensen voor en na je event afspraken staan en dus wil je op tijd beginnen en zeker niet uitlopen. En toch iedereen genoeg tijd en aandacht geven…(ja, dagvoorzitter zijn is een vak 🙂. Tenslotte is Pauline groot voorstander van interactie. Hierdoor voelen deelnemers zich gehoord en gezien. Pauline houdt ook van interactie, omdat dit betekent dat je goed weet wat er speelt en daarop in kan spelen…haar favoriete bezigheid.