Pauline boeken als dagvoorzitter? Neem contact op!

Online LEF Boost

Tegenover angst staat LEF.

LEF: “De moed om iets te doen wat je normaliter niet 1,2,3 zou doen”. Juist nu is het handig om over wat LEF te beschikken, zodat je in de positieve flow blijft. Bewegen, 1 stap zetten en een resultaat boeken, zorgt ervoor dat je deze periode goed doorkomt. En dat doen we SAMEN.

In Pauline’s Online LEF Boost zorgt ze ervoor dat jij en je medewerkers (weer) in de “vooruit-modus” komen en het beste uit zichzelf en elkaar halen. Welke talenten willen nu aangeboord worden? Op welke manier wil jij je werk en je dagen inrichten? Pauline zorgt ervoor dat je weet hoe je op een makkelijke manier toch werk verzet, blijft groeien en dichtbij jezelf komt… en dat het ook nog leuk kan zijn. Mooi toch?!

Hiermee bagatelliseert ze helemaal niet in wat voor pittige periode we zitten. Iedereen heeft op z’n eigen manier te maken met zorg, paniek, angst of stress…. In deze Online LEF Boost krijg je de tools om vanuit rust en vertrouwen verder te komen.

Zo is V-power een onderdeel van de 9 LEF Levels en staat voor: Verstillen, Vertragen, Vertrouwen, om uiteindelijk te Versnellen. Om zo ook nú je doel te bereiken.

“Keep moving, 1 kleine stap zetten is al voldoende.

Ik ben hoe dan ook trots op je.

En hoop je snel online te zien!”, aldus Pauline

Voor wie?

Voor ondernemers, die het juist nu allemaal uit zichzelf moeten halen, daar support in willen en vanuit moed de volgende stap willen zetten.

Voor (management) teams, om ervoor te zorgen dat je als team blijft communiceren, de neuzen, ook op afstand, dezelfde kant op staan, en samen sterk verder kunt.

Voor individuen: merk je dat je vastloopt omdat angst het toch wint van vertrouwen? Laat mij je helpen, ik geef je praktische tools waarmee je in beweging kunt blijven en ook deze periode iets moois voor je brengt.

Meer info? Mail Pauline op: info@paulinedewilde.com

Praktische informatie Online LEF Boost

Om deze online LEF boost zo soepel mogelijk te laten verlopen werkt Pauline samen met Bakerymedia. Door middel van Zoom Pro verzorgt Bakerymedia de technische ondersteuning. Hierdoor is interactie mogelijk, worden de deelnemers online uitgedaagd LEF te tonen en zal Pauline ervoor zorgen dat elke deelnemer na deze online ervaring een stap vooruit gezet heeft.

  • Voorbespreking: Pauline zal voorafgaand aan de Online LEF Boost bespreken welk doelen hoog in het vaandel staan voor de deelnemers, het team of jouw organisatie.
  • Nabespreking: na het event zal Pauline met je bespreken hoe we het geleerde kunnen borgen, wat er nodig is om LEF te blijven houden en in beweging te blijven zodat (persoonlijke) groei een constante is.
  • Duur van de Online LEF Boost: 1 uur (korter en langer is ook mogelijk)

Voor meer Online Events mogelijkheden, kijk op Online Dagvoorzitter.