Pauline boeken als dagvoorzitter? Neem contact op!

Online TV shows

Online TV shows

Smart Girls TV

Voor Smart Girls TV gaat Pauline de Wilde in gesprek met top ondernemers. In deze serie interviewt ze Annemarie van Gaal en Charlotte van ’t Wout over ‘Hoe leid jij je bedrijf de crisis door?’.

Smart Girls TV aflevering 1: met Annemarie van Gaal & Charlotte van ’t Wout

Smart Girls TV aflevering 2: met Annemarie van Gaal & Charlotte van ’t Wout

Smart Girls TV aflevering 3: met Annemarie van Gaal & Charlotte van ’t Wout

LEF Challenge

In deze challenge daagt Pauline ondernemers uit antwoord te geven op 3 vragen over LEF. De serie LEF verhalen van ondernemers, heet niet voor niets ‘Waar haal jij het LEF vandaan?’. Elke week post Pauline één LEF verhaal en dus kun je hier iedere week nieuwe verhalen bekijken… of zelf meedoen, klik dan hier.

LEF Challenge met Tim Overdiek.

LEF Challenge met Toekie van Apeldoorn.

LEF Challenge met Wout Plevier.

Van je Shit je Hit maken

Margriet Spijksma is levensstrateeg en helpt 1000-en vrouwen om te weten wat ze willen. Samen met haar bekijken we in deze 7-delige serie Van je Shit je Hit maken waar je in je leven kan omdenken en zorgen dat het vóór je gaat werken.

In 7 afleveringen neemt Margriet Spijksma je mee in diverse facetten van je leven waar je heel goed “Van je Shit je Hit” kunt maken. Het was een genot om naar Margriet te luisteren en met haar in gesprek te gaan. Ik hoop dat je geniet van deze mooie serie.

In deze eerste aflevering, hoe kan het ook anders: relaties!

Aflevering 2 van Van je Shit je Hit maken gaat over: familie. In je familie ligt zoveel verscholen voor de rest van je leven, dat Margriet Spijksma en ik er niet over uit gepraat raken.

In deze 3e aflevering van Van je Shit je Hit Maken een heel bekend, belangrijk en ongrijpbaar fenomeen: TIJD. Het is het enige dat we hebben en we hebben er vaak niet genoeg van. Of kun je er toch anders naar kijken? Volgens Margriet Spijksma wel. Ik zou zeggen neem even de tijd voor ons mooie gesprek 😀

Ja maar wat als, nee daar ben ik veel te oud voor, wie zit er op mij te wachten? Zomaar wat gedachten die je vast herkent. In deze 4e aflevering van Van je Shit je Hit Maken, praat ik met Margriet Spijksma over Blokkades… en door wie worden die nu eigelijk opgelegd? Kijk mee en gooi daarna vooral je beperkende gedachten over boord…

Money money money, it’s so funny in a rich men’s world. Hoeveel is er al niet gezegd en geschreven over een onderwerp waar soms nog steeds een taboe op ligt? Geld. Heerlijk dat het er is en je moet er vooral voor gaan, dat vinden Margriet en ik dan… Laat ons weten hoe je over geld denkt. Geniet van deze 5e aflevering van Van Je Shit je Hit Maken.

Overige interviews

Pauline de Wilde als Online Dagvoorzitter tijdens de Talk Show van D&B Eventmarketing

Online interview met hoofdredacteur van Vastgoedmarkt Servaas van der Laan

Hoe is het nu met..? | Redouan Ait Chitt & Pauline de Wilde

Interview Ellen Joosten 50 jaar door Pauline de Wilde