Pauline boeken als dagvoorzitter? Neem contact op!

Pauline vlogt

Pauline vlogt…

“Hoe ziet jouw dag er eigenlijk uit? Je komt op zoveel verschillende plekken en ontmoet zoveel mooie mensen.” Die vraag krijgt Pauline best vaak, dat ze begin 2016d besluit te gaan vloggen. Doel is elke 2 weken een leuke vlog over zowel haar professionele leven als haar privé leven. En dat lukt tot op de dag van vandaag vlogt Pauline elke 2 weken…elke? Ok niet elke, en ja she knows met vloggen en social media is consistentie super belangrijk, maar ja soms zijn er wel eens drukke weken, of “niet zoveel inspiratie-weken”.

Vanaf najaar 2019 pakt Pauline het vloggen weer op. Paar redenen, mensen vragen vaak “En wat doe je naast dagvoorzitterschap?” Grappige vraag toch? Reden genoeg om te laten zien dat dagvoorzitter een full time job is, gelukkig kan Pauline erg lachen om dit soort vragen omdat het nou eenmaal niet een standaard job is, past ook niet bij haar dus die diversiteit is perfect voor Pauline en maakt het ook leuk om erover te vertellen.

Daarnaast is haar laatste TV programma Ondernemerszaken, waarbij ze wekelijks passievolle ondernemers interviewt gestopt en mist ze het spelen met de camera. Één van de dingen wat zo leuk is aan televisie maken. Dus waarom niet je eigen slingers ophangen en je eigen mini tv show maken? Iets waar ze in haar LEF Boost zo voor staat: ga doen waar je van houdt, doe dat wekelijks zodat je passie gevuld wordt, op welke manier dan ook.

En als laatste vlogt Pauline ook over privé situaties omdat ze, haar eigen woorden: “Juist in mijn privé leven heb ik te maken met uitdagingen waar ik van weet dat menig ander er ook voor staat. Met delen helpen we elkaar en ik kan op die manier ook mijn eigen LEF tonen en dat ziet er heel anders uit dan
bungeejumpen. LEF zit hem voor mij in de kleine stappen die je zet. Niet altijd makkelijk, maar zo de moeite waard, vandaar dat mijn missie is: “zoveel mogelijk mensen het LEF laten hebben te doen waar ze van houden”, aldus Pauline.

Wil je al haar vlogs bekijken, kijk dan op haar youtube kanaal: www.youtube.com/paulinedewilde.