Pauline boeken als dagvoorzitter? Neem contact op!

Presentatrice

Pauline start na terugkomst uit Seattle USA (waar zij de overstap maakt van econome (UvA) naar actrice) haar Nederlandse tv carrière met gastrollen in GTST, SamSam en Ernstige Delicten. Om vervolgens Jeroen Pauw op te bellen omdat zij hoort dat Daphne Bunskoek weggaat bij Goedemorgen Nederland (typisch een actie van Pauline: heb LEF en ga je droom achterna en bel Jeroen Pauw ). Zij presenteert het nieuws in het KRO ochtendprogramma Goedemorgen Nederland. Een fantastische tijd waarin Pauline veel leert van live televisie maken in Nederland. Vervolgens maakt ze de overstap naar Talpa om daar “NSE Nieuws” te presenteren, helaas van korte duur omdat de zender stopt. Pauline ontmoet via een vriendin regisseur Daan LaRoo en dat is het begin van haar reisprogramma’s. In de winter weken weg voor de presentatie van het RTL4 programma “Snowmagazine”, om de Europese skipistes te verkennen. Om in de zomer datzelfde te doen voor het RTL4 programma ViaVacance, op stap met Nederlandse gezinnen langs de campings van Frankrijk en Italië, een mooie tijd, dat zul je begrijpen.

Na een aantal jaar wordt Pauline de gelukkige moeder van zoontje Beau en maken het lange van huis zijn voor de reisprogramma’s plaats voor zakelijke RTL programma’s als “Duurzaam Ondernemen”, “Lokaal Duurzaam” en uiteindelijk “Ondernemerszaken”. In dit laatste programma vindt Pauline
helemaal haar weg, omdat ze inhoud en ‘spelen met de camera’ nu kan combineren. Ze interviewt veel ondernemers en komt er al snel achter hoeveel passie er achter de verhalen van deze ondernemers zit. Daar houdt ze van: doen waar je van houdt.

Omdat Pauline zo van de camera houdt, besluit ze in 2016 te gaan vloggen. Elke 2 weken (ok bijna elke 2 weken…consistentie is belangrijk, ja precies) vlogt ze over haar congressen en haar persoonlijke leven waar LEF, haar thema, veelvuldig naar voren komt.

Ook wordt Pauline steeds vaker gevraagd door opdrachtgevers om een bedrijfsfilm, uitnodigings-vlog of inspiratie filmpje op te nemen voor de seminars die ze presenteert. Dit doet zij graag, omdat ze op die manier haar liefde voor de camera levendig houdt.