Pauline boeken als dagvoorzitter? Neem contact op!

Referenties

Wat klanten/opdrachtgevers/anderen over Pauline zeggen

 

Terugkerende Online Broadcast Fellowmind

In 2020 zijn we gestart met Fellowmind Inside, een online broadcast voor onze 1900 fellows, onder leiding van Pauline. Iedere twee maanden is zij onze host en weet zij alle fellows te boeien door haar authentieke en enthousiaste wijze van presenteren. Pauline heeft zich goed verdiept in Fellowmind en is een onderdeel geworden van onze organisatie. Wij kijken uit naar de volgende uitzending samen met Pauline want we werken met veel plezier met haar samen!

Emiel Putman
Founder and CEO Fellowmind

 Communicatiecongres 19 mei 2022

Als spreker kom ik dagelijks dagvoorzitters tegen. De samenwerking met Pauline zal me echter nog lang heugen. Het warme contact vooraf, oprechte interesse in mens en onderwerp en een gulse lach maakte dat het event al prettig geladen was voordat we het podium op kwamen. 

Eenmaal daar ontpopte ze zich als ontwapenend waardoor de sprekers en aanwezigen zich op hun gemak voelden. Dat maakte de dag niet alleen sterk inhoudelijk maar juist ook met een feestelijk randje. Kortom ik ben fan. 

Keynote spreker leiderschap, auteur en inspirator Niek van den Adel

 Relatiedag Thésor, 16 juni 2022

Vandaag samengewerkt met Pauline in de rol van dagvoorzitter. Onze relatiemiddag verliep gesmeerd. Pauline bereidt zich goed voor, heeft humor, springt in waar nodig en weet eea op een heerlijke ontspannen manier naar haar hand te zetten. Zonder twijfel nodigen we haar een volgende keer weer uit.

Richard Wamelink
Mede-oprichter, mede-eigenaar en Treasury adviseur

 Fit Festival Zorg van de Zaak

Pauline was dagvoorzitter tijdens het FIT-festival van Zorg van de Zaak Netwerk. Een prachtige dag die soepel is verlopen onder begeleiding van Pauline. Pauline schept de juiste sfeer om op het podium goed je verhaal te kunnen doen, maakt het beter met relevante vragen en weet verbinding te maken tussen sprekers en publiek. Professioneel en positief. Goed om erbij te hebben.

Bas Tomassen
Directievoorzitter Zorg van de Zaak Netwerk

 Communicatiecongres 19 mei 2022

Bij Pino werken we graag en vaak samen met Pauline de Wilde als dagvoorzitter. Wat samenwerken met Pauline zo prettig maakt is dat ze in het voortraject actief meedenkt en door haar jarenlange ervaring goede en creatieve ideeën heeft. Pauline is oprecht geïnteresseerd in haar sprekers en publiek en geeft altijd een persoonlijke touch aan een event, wat voor verbinding zorgt. En als er iets gebeurt wat we vooraf niet hadden gepland, dan is Pauline zo professioneel dat ze zowel de rust behoudt, meedenkt in creatieve oplossingen en er altijd voor zorgt dat het evenement hoe dan ook soepel verloopt. Dat geeft als opdrachtgever veel vertrouwen.

Rogier Mulder
Partner PINO concept | communicatie | organisatie

 Plukon

Op 4 april  j.l. heeft de directie van Plukon Food Group de jaarcijfers gepresenteerd aan haar internationale top management middels een interne online talkshow. 

Het voorzitterschap van de talkshow was in handen van Pauline de Wilde. De samenwerking met Pauline hebben wij als zeer prettig ervaren. Met haar goede voorbereiding en onder haar bezielende leiding hebben we onze jaarcijfers en presentaties goed voor het voetlicht kunnen brengen. Door Pauline haar (tv)ervaring hebben we een zeer professionele talkshow neergezet die erg gewaardeerd werd door ons internationale top management.

Peter Poortinga
CEO Plukon Food GroupPersoneelsbijeenkomst GoudWisselkantoor, 27 juni 

Dank voor je complimenten. Het is een fantastische dag geworden waar iedereen vol lof over spreekt. Verbinden, informeren en trots, dat was het doel. Ook jij mag trots zijn dat jij hier een goede bijdrage aan geleverd hebt met jouw professionaliteit van spreken, maar ook ons gehele team gecoacht hebt voor en tijdens de interviews. 

Namens ons gehele team nogmaals onze dank voor deze vruchtbare en prettige samenwerking. 

Johan de Ruiter
CEO en eigenaar Goudwisselkantoor

 Dag van de Omgevingswet, 23 juni 

Pauline heeft onze dag van de Omgevingswet geweldig begeleid.
Ze bereidt de dag heel goed voor, stelt goede vragen en denkt mee.
Daarnaast geeft ze met haar enthousiasme en betrokkenheid enorm veel energie.
Super fijn samenwerken met Pauline!

Khalida van Dijk – El Allaoui
Strategisch adviseur en leidinggevende Concernstaf, Gemeente Pijnacker-Nootdorp