Referenties

Referenties. Wat klanten/opdrachtgevers/anderen over Pauline zeggen…:

Voor het jaarcongres van de Topsector Logistiek waren wij op zoek naar een dagvoorzitter die in staat was om soms inhoudelijk complexe materie op een enthousiaste en begrijpelijke manier over te brengen op het publiek. Maar ook iemand die op een charmante wijze kritische vragen kon stellen, vanuit een oprechte interesse goed kon luisteren en in staat was de juiste sfeer neer te zetten. En toen kwamen we Pauline tegen. Het was een feestje om met haar samen te werken. Door haar professionele en open houding helpt ze om de puntjes op de i te zetten. Ze denkt mee, is flexibel maar weet ook heel goed hoe ze het wil hebben om een goed product neer te zetten. En dat is heel fijn. Ik
hoop dat we in de toekomst nog een keer mogen samenwerken met deze dagvoorzitter met lef.

Martin Warmerdam
Communicatiemanager at Connekt


Pauline de Wilde was dit jaar de dagvoorzitter op het Accountancy Congres van studievereniging PM. Zij zorgde ervoor dat deze dag in perfecte banen werd geleid. Vanaf het begin was zij nauw betrokken bij het evenement, toonde veel interesse en was tot in de puntjes voorbereid. Daarnaast verliep het contact erg prettig omdat Pauline altijd zeer goed bereikbaar was en zelf ook met zinvolle input kwam. Dankzij haar enthousiasme en het feit dat zij de sprekers durfde te triggeren was de dag een waar succes. Nogmaals dank hiervoor Pauline.

Sonja van der Pol
Namens de Congres Commissie


Het fijne van samenwerken met Pauline de Wilde als dagvoorzitter is dat zij precies weet wat er nodig is om een goede sfeer neer te zetten. Vooraf aan het event denkt ze met ons mee en zorgt voor het enthousiasmeren van onze doelgroep, onder andere door haar actieve rol op social media. Pauline is oprecht geïnteresseerd in onze materie en in de mensen in de zaal, net zoals de sprekers die zij op een persoonlijke manier aankondigt en interviewt. Mede door haar makkelijke manier van communiceren heeft zij onze Corporatiedag tot een succes gemaakt.

Antoon Donkers
Algemeen Directeur Janssen & Janssen


“Pauline was een geweldige dagvoorzitter van onze Europese mindfulnessconferentie. Met warmte, helderheid en vrolijkheid creëerde ze een verbinding tussen de deelnemers en de sprekers die de basis legde voor een stralende en inspirerende dag! “

Wibo Koole
Directeur CVM, Centrum voor Mindfulness.


Energiek en goed voorbereid weet Pauline sprekers goed neer te zetten, als nodig te prikkelen en op knappe wijze met het publiek te verbinden. Resultaat dat er veel positieve energie in zaal is en alle aanwezigen een meneningvolle / waardevolle dag ervaren waar nog veel over wordt gesproken. Goed doen doet goed en Pauline heeft hier een mooie bijdrage aan geleverd!

Eran Habets
Managing Director Products & Solutions, Global Head Wealth Solutions at ABN AMRO MeesPierson


Pauline was bij de ledendag van de cooperatie Quantore de dagvoorzitter. Het was een plezier om met Pauline samen te werken. Maar nog belangrijker haar persoonlijkheid sluit exact aan op onze kernwaarden: professioneel, eerlijk, transparant en klantgericht.

Arnold Theuws
Algemeen Directeur Quantore Europe BV


Pauline is een zeer vakbekwame dagvoorzitter en een heel prettig mens om mee samen te werken. Ze is slim, denkt snel en handelt snel. Pauline beet zich in korte tijd vast in ons bedrijf en kon daardoor meepraten over alle ins en outs, niet bang om het mes op tafel te leggen. Wat een waardevolle impact heb je gehad op de inhoud en het verloop van ons event, Pauline!

Froukje Kleisterlee
Manager Communicatie Quantore Europe BV


De sprankel en energie waarmee Pauline het publiek weet te boeien, zijn haar handelsmerk. Pauline houdt op het podium de regie prettig in handen. Met een lach, een gevatte opmerking of een slimme vraag weet ze sprekers te boeien en uit hun tent te lokken. Daarbij is ze een charmante gastvrouw en vergeet haar gehoor niet. Om een topprestatie neer te zetten, neemt Pauline ruim de tijd voor de voorbereiding. Ze leeft en leest zich in, benadert alle sprekers en smeedt zo een band met hen. Een vakvrouw, daar is iedereen het over eens.

Nicoline van Straten
Directeur LiveHouse Strategic events


Tijdens het Europese Meetings en Events Congres gaf Pauline de LEF workshop ‘Feel the fear, but do it anyway’. Er is bijna geen kritischer publiek dan eventplanners, maar Pauline wist de hele groep met enthousiasme, humor, zelfspot en energie te boeien, aan zich te binden en aan het werk te zetten. Ik
persoonlijk vond het prettig dat zij direct de interactie zocht met de deelnemers en deze kon aanzetten tot het delen van hun fear en successen. Alleen iemand die aandachtig kan luisteren, positieve feedback geeft en duidelijkheid geeft in het waarom, kan dit bereiken. Ik zou iedere congresganger de workshop van Pauline gunnen!

Marjolein Blok-Dignum
VP Finance bij MPI Netherlands Chapter


“Onlangs Pauline bij ons op bezoek gehad met haar ‘LEF-Boost’. Mooie ervaring en met veel enthousiasme ontvangen. Pauline is in staat om een grote groep in beweging te krijgen. Letterlijk en figuurlijk! Inspirerend, authentiek en recht voor z’n raap; dat is Pauline”.

Boudijn Driesen
Managing director van Kneppelhout & Korthals


“Wij hebben de afgelopen maand een aantal malen met Pauline mogen werken: onder andere op een congres over mindfulness in organisaties en tijdens een fundraising event. Het is altijd een feest om te werken met Pauline! Niet alleen door haar plezierige persoonlijkheid maar ook door de professionele en meedenkende wijze waarop ze haar opdrachten aanpakt. Als ik Pauline in een aantal woorden zou moeten omschrijven dan denk ik aan: warm, persoonlijk, slim, met humor, authentiek, enthousiast, charmant, goed voorbereid, meedenkend en heel fijn om mee samen te werken! Ik kan Pauline dus aan iedere eventmaker aanraden!”

Pieter Bas Boertje
Algemeen directeur D&B Eventmarketing


Pauline was op de Innovation Expo de dagvoorzitter van het uitgebreide keynote programma. Kenmerkend voor haar optreden is haar professionaliteit en warme persoonlijkheid. Zij stelt keynote sprekers op hun gemak, gaat moeiteloos om met bewindspersonen en schakelt gemakkelijk tussen Engels/Nederlands.

Helmy van Erp
Projectleider Innovation Expo 2018 Ministerie Economische Zaken en Klimaat


Al enige jaren beklim ik meer dan 150 keer per jaar het podium om met mijn ondernemersdromen en avonturen voor “een betere wereld” de toehoorders te inspireren. Vaak als onderdeel van programma ben ik slechts een ingrediënt van een aantrekkelijke cocktail van optredens en presentaties. Als geen ander weet ik hoe ingewikkeld het is om zo’n dag in goede banen te leiden. Vorige week in Almere was voor een groep van meer dan 300 ondernemers Pauline de Wilde de dagvoorzitter. Graag wil ik mijn waardering uitspreken voor haar professionaliteit. Want ik geef het je te doen om in het heetst van de strijd punctuele overheidsdienaren, gedreven ondernemers, kundige adviseurs, een niet te stoppen astronaut en een onverstoorbare duurzaamheidstrijder met humor, tact en vrouwelijk overwicht, binnen de tijd tot hun recht te laten komen. Nogmaals een diepe buiging voor Pauline. Ik hoop je snel weer op een of ander podium tegen te komen.

Ruud Koornstra
Spreker/Activistisch ondernemer