Pauline boeken als dagvoorzitter? Neem contact op!

Dagvoorzitter

Zoek jij een ervaren dagvoorzitter met flair voor jouw event?

Pauline de Wilde is een ervaren dagvoorzitter, moderator en host van evenementen. Haar kracht is dat ze haar economische achtergrond (bedrijfseconomie UvA) perfect weet te combineren met haar persoonlijke flair. Hierdoor krijgt het evenement, congres of seminar altijd de sfeer die het nodig heeft. Dit is wat opdrachtgevers vaak teruggeven. Door haar achtergrond en ervaring is Pauline breed inzetbaar en weet zij altijd de juiste snaar te raken, of dat nu tijdens het congres van de Topsector Logistiek is, het 3 daagse Global Entrepreneurship Summit, waar ze voor Ministerie van Buitenlandse zaken 3 dagen GES TV presenteert of het jaarcongres voor Bouwend Nederland, waar ze ervoor zorgt dat ook dit publiek in beweging komt.

Thema’s die vaak aan de orde komen als Pauline als dagvoorzitter optreedt, zijn: innovatie, duurzaamheid, ondernemen, verandermanagement en leiderschap.

Pauline maakt inhoudelijk pittige of ingewikkelde thema’s voor een groot publiek toegankelijk en zorgt ervoor dat de boodschap overkomt en beklijft. Pauline gaat dan ook graag in gesprek met haar publiek. Dit wordt door veel CEO’s en decision makers als zeer prettig ervaren.

English
Because of her American background, Pauline hosts events as well as in Dutch as in English. She performed on stage in the US and recently she was the presenter of GES TV. During the Entrepreneurship Summit in The Hague, June 2019 she presents 3 days of online television and interviews Minister Kaag daily, as well as many others like Elaine Chao, Feike Siebesma and Frans
van Houten.

Contact opnemen
Het fijne van samenwerken met Pauline de Wilde als dagvoorzitter is dat zij precies weet wat er nodig is om een goede sfeer neer te zetten. Vooraf aan het event denkt ze met ons mee en zorgt voor het enthousiasmeren van onze doelgroep, onder andere door haar actieve rol op social media. Pauline is oprecht geïnteresseerd in onze materie en in de mensen in de zaal, net zoals de sprekers die zij op een persoonlijke manier aankondigt en interviewt. Mede door haar makkelijke manier van communiceren heeft zij onze Corporatiedag tot een succes gemaakt.
Antoon DonkersAlgemeen Directeur Janssen & Janssen