Pauline boeken als dagvoorzitter? Neem contact op!

Dagvoorzitter

Zoek jij een ervaren dagvoorzitter met flair voor jouw event?

Al meer dan 25 jaar on stage

Pauline de Wilde is een ervaren dagvoorzitter, moderator en host van zakelijke evenementen. Haar kracht is dat ze haar economische achtergrond (bedrijfseconomie UvA) perfect weet te combineren met haar persoonlijke flair. Hierdoor krijgt het evenement, congres of seminar altijd de sfeer die het nodig heeft. Dit is wat opdrachtgevers vaak teruggeven. Door haar achtergrond en ervaring is Pauline breed inzetbaar en weet zij altijd de juiste snaar te raken. Of dat nu tijdens het congres voor Rijkswaterstaat over werkgeluk is. Of het 3-daagse Global Entrepreneurship Summit, waar ze voor Ministerie van Buitenlandse zaken drie dagen GES TV presenteert. Of tijdens het jaarcongres voor Bouwend Nederland, waar ze ervoor zorgt dat ook dit publiek in beweging komt.

Thema’s die perfect bij Pauline passen

Thema’s die vaak aan de orde komen als Pauline als dagvoorzitter optreedt, zijn: innovatie, duurzaamheid, ondernemen, verandermanagement, empowerment en persoonlijk leiderschap.

Haar persoonlijke motto is: zet één stap, en er volgt altijd een resultaat. Hiermee zorgt zij ervoor dat haar publiek aan het denken wordt gezet en daadwerkelijk in actie komt. Iets dat veel opdrachtgevers graag zien gebeuren tijdens een congres.

Pauline maakt inhoudelijk pittige of ingewikkelde thema’s voor een groot publiek toegankelijk en zorgt ervoor dat de boodschap overkomt en beklijft. Pauline gaat dan ook graag in gesprek met haar publiek. Dit wordt door veel CEO’s en decision makers als zeer prettig ervaren.

Contact opnemen
Het fijne van samenwerken met Pauline de Wilde als dagvoorzitter is dat zij precies weet wat er nodig is om een goede sfeer neer te zetten. Vooraf aan het event denkt ze met ons mee en zorgt voor het enthousiasmeren van onze doelgroep, onder andere door haar actieve rol op social media. Pauline is oprecht geïnteresseerd in onze materie en in de mensen in de zaal, net zoals de sprekers die zij op een persoonlijke manier aankondigt en interviewt. Mede door haar makkelijke manier van communiceren heeft zij onze Corporatiedag tot een succes gemaakt.
Antoon DonkersAlgemeen Directeur Janssen & Janssen